Zavřít novinku
*** Fíha menu lze objednat nejpozději 24 hodin předem *** Rozvoz po Třebíči ZDARMA ***

Naše vize

  • Hruška ilustrace
  • Steak ilustrace
  • Jablko ilustrace
  • Ryba ilustrace
  • Chléb ilustrace
  • Třešeň ilustrace
  • Mrkev ilustrace
  • Pomelo ilustrace
  • Brokolice ilustrace
  • Lilek ilustrace
  • Banán ilustrace
  • Houba ilustrace
  • Houba ilustrace
  • Stehno ilustrace
  • Jahoda ilustrace
  • Mléko ilustrace
  • Sýr ilustrace
  • Paprika ilustrace

Ke zdravé a štíhlé postavě
je potřeba se správně projíst?


Hubnutí a zdravý životní styl, to je VELKÉ téma. Často si říkáme: „Jdu do toho, začínám držet dietu!“ Ale právě tím, že mluvíme o dietě, mnohdy neuspějeme. Zkusme toto slovo ve svém životě vynechat. Pro většinu lidí je DIETA nakonec jeden velký krok zpět a synonymum k JOJO efektu. Správné hubnutí má totiž definitivně změnit celý životní styl. Nejde o to, vydržet to pár měsíců, už to je špatná cesta. Jde o to, naučit se jíst jinak. Dovolit našim chuťovým buňkám a našemu tělu přeprogramovat se na úplně nové krásnější, zářivější a zdravější .

Fíha je skvělým nástrojem, jak být v životě efektivnější.

Díky našemu gastro servisu ušetříte hodiny času při každodenních nákupech, vaření a přemýšlením nad tím, co si připravíte na jídlo. Svůj čas tak můžete využít sami pro sebe, pro své nejbližší anebo na cokoliv jiného, co máte rádi a dělá vás šťastnými.


Hana Kundelová — autoportrét

Přemýšlíme o jídle trochu jinak

Jídlo = výživa. Nejsme krabičková dieta! Nejsme posedlí počítáním kalorií. A proč? Vysvětlení je jednoduché. Kalorie je vlastně docela legrační „věc“. Víte, že toto slovo se objevilo až ve 20. letech 20. století? Od té doby jsme jím všichni tak trochu zmanipulovaní a posedlí. Kalorie klidně počítejme, ale nezapomínejte, že pro nás nejsou adekvátním měřítkem výživy :-).

Jak Fíha krabičky vznikají

  • Stravu připravujeme z kvalitních surovin vždy den předem.
  • Používáme vždy čerstvé suroviny (preferujeme suroviny od místních prodejců).
  • Aby si jídlo uchovalo maximální nutriční hodnotu, jsou při přípravě používány šetrné technologické postupy a moderní gastronomické vybavení, např. konvektomat, šoker.
  • Minimalizuje se přidávání dochucovadel, nadměrného množství soli, nezdravých tuků, rafinovaných potravin (bílý cukr, bílá mouka).
  • Po uvaření se jídlo šokově zchladí a zabalí do plastových krabiček.
  • Balíček jídel je doručen zákazníkovi na předem smluvenou adresu nebo výdejní místo.

Veškerá naše výroba prochází přísnou kontrolou a řídíme se systémem HACCP.

7 jednoduchých pravidel stravování

  1. Nenechávejte náhodě, co budete celý den jíst.
  2. Pokud je to možné, jezte vždy ve stejný čas.
  3. Dodržujte pauzu mezi jídly, aspoň 2,5—3 hodiny.
  4. Jezte přílohy. (Pokud je vynecháte, váš metabolismus se zbytečně zpomaluje.)
  5. Jezte sezónně.
  6. Nepijte sladké nápoje.
  7. Jezte klidně a s chutí.
Chci vyzkoušet Fíha menu